Gst.nl

Verwarming

Het is heerlijk om te wonen of werken in een behaaglijke,verwarmde omgeving met overal de juiste temperatuur en warm water. Hierbij is een goed verwarmingssysteem onmisbaar, niet alleen voor het comfort maar ook voor het besparen op energiekosten.

GST van Paassen helpt u graag bij het kiezen en installeren van de beste en meest energiebesparende verwarmingsinstallatie voor uw woon- of werksituatie. Daarbij werken we met de merken Nefit en Remeha, maar ook voor andere A-merken kunt u bij ons terecht. Of u nu kiest voor een conventionele cv-ketel, een warmtepomp of een andere manier van verwarmen, bij GST van Paassen bent u aan het goede adres!

Er zijn verschillende systemen voor het verwarmen van uw woning of bedrijf, zoals:

  • Cv-installaties
  • Warmtepompen in combinatie met vloer, wand en plafondverwarming
  • Luchtverwarming
  • Heaters voor uw bedrijf
  • Stralingspanelen

Onderhoud cv-ketel
auto-gstRegelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw cv-ketel goed werkt, minder storingen heeft en u er langer plezier van hebt. Met het afsluiten van een onderhoudscontract neemt GST de zorg uit handen en benaderen we u tijdig voor een afspraak.

Storingen
Heeft u een lekkage of storing aan uw verwarmingsinstallatie? Onze ervaren monteurs staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar!

Contact
Wilt u advies of meer informatie? Neem contact op met Ferry de Bakker, via telefoonnummer (0174) – 44 60 00 of stuur een e-mail naar ferry@gstvanpaassen.nl