Gst.nl

Elektrotechniek tuinbouw

Elektrotechniek in de tuinbouw

Elektrotechnische installaties zijn niet meer weg te denken uit de moderne tuinbouwbedrijven. Tuinbouwinstallaties zorgen ervoor dat kwekers continu grip hebben op het kasklimaat. Met het automatiseren van verwarming, koeling, scherming en belichting kan de kweker het ideale klimaat creëren voor zijn gewas. Het is daarom van groot belang dat deze installaties optimaal functioneren en goed op elkaar zijn afgestemd.

Maatwerk

Met onze jarenlange ervaring in de tuinbouw hebben wij al vele tuinbouwbedrijven mogen voorzien van elektrotechnische installaties. GST ontwerpt, levert en installeert de techniek waarmee u als kweker de juiste klimaatomstandigheden kunt realiseren. Als leverancier van Hortimax klimaatcomputers kunnen wij al uw processen automatiseren en perfect op elkaar laten aansluiten. Alle besturingspanelen en schakelkasten bouwen wij in eigen beheer. En is er geen standaard installatie die past bij uw situatie? Dan ontwikkelen wij die voor u op maat. We denken met u mee totdat we de juiste oplossing gevonden hebben.

Energiebesparend

Klimaatbeheersing is onmisbaar in uw kas maar vergt wel de nodige energie. Daarom helpen we u graag bij het vinden van de meest energiebesparende oplossing voor uw bedrijf. Ook voor andere tuinbouwtechnische diensten zoals watertechniek en klimaatbeheersing kunt u bij GST terecht. Zo vindt u alles onder één dak. Efficiënt, flexibel en met het gemak van één aanspreekpunt voor al uw vragen.

Storingen

Heeft u een storing aan uw installatie? Onze ervaren monteurs staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar!

Contact

Wilt u advies of meer informatie? Neem contact op met John van Graafeiland, via telefoonnummer (0174) – 44 60 00 of stuur een e-mail naar john@gst.nl