Gst.nl

Koeling

Voor een prettig binnenklimaat in uw huis of op het werk kunt u kiezen voor airconditioning. Zo houdt u de temperatuur in het verblijf steeds op een aangename, constante temperatuur.

GST van Paassen is u graag van dienst bij het maken van de juiste keuze en de installatie van uw airconditioning. Daarbij werken we met de merken Mitsubishi en Daikin, maar ook voor andere A-merken kunt u bij ons terecht. We informeren u uitgebreid over de mogelijkheden en komen samen tot de oplossing die bij uw situatie past.

Op het gebied van airconditioning kunt u kiezen uit diverse modellen:

  • Plafondmodellen
  • Wandmodellen
  • Cassettemodellen
  • Satellietmodellen
  • Luchtkoeling

Ook kunt u kiezen voor vloer-, plafond- of wandkoeling in combinatie met een warmtepomp. Bijvoorbeeld bij de nieuwbouw van uw bedrijf of woning.

Onderhoud airconditioning
Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw airconditioning goed werkt, minder storingen heeft en u er langer plezier van hebt. Met het afsluiten van een onderhoudscontract neemt GST de zorg uit handen en benaderen we u tijdig voor een afspraak.

STEK-erkend
GST is een STEK-erkend installatiebedrijf. Bedrijven aangesloten bij STEK voldoen aan hoge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in hun dienstverlening en dragen bij aan een duurzame samenleving. Onze STEK-monteurs hebben de opleiding en de ervaring die nodig is om elke airconditioning en koelinstallatie verantwoord en milieuvriendelijk te monteren en onderhouden. [logo] + website STEK

Storingen
Heeft u een lekkage of storing aan uw koelinginstallatie? Onze ervaren monteurs staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar!

Contact
Wilt u advies of meer informatie? Neem contact op met Ferry de Bakker, via telefoonnummer (0174) – 44 60 00 of stuur een e-mail naar ferry@gstvanpaassen.nl