Gst.nl

Loodgieterswerk

Een lekkende kraan, een verstopt toilet. Het zijn vervelende problemen waar u zo snel mogelijk van af wilt. GST van Paassen begrijpt dit als geen ander. Daarom staan wij voor u klaar om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen en te voorkomen dat er nog meer schade ontstaat. We helpen u graag bij het aanleggen, onderhouden, inspecteren, repareren en vervangen van uw water- en gasleidingen en riolering. Loodgieterswerk is en blijft een traditioneel ambacht waarbij echt vakmanschap komt kijken. GST van Paassen werkt dan ook met mensen die hun vak verstaan en nog belangrijker, er plezier in hebben om u van dienst te zijn!

Sanitair
Ook voor het installeren en onderhouden van sanitair bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan, een toilet of het installeren van een compleet nieuwe badkamer, GST van Paassen verzorgt het graag voor u.

Ook als u een dagje ouder wordt of slecht ter been bent, wilt u thuis zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van een veilige en comfortabele badkamer. Met speciaal sanitair zoals een verhoogd toilet, beugels, douchestoelen en wandbeugels is dit mogelijk. Onze mensen vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

24-uurs storingsdienst
Heeft u te maken met lekkage of verstopping van uw riolering? Bel naar (0174) – 44 60 00.
Wij zijn dagelijks telefonisch te bereiken van 8:00 uur tot 17:00 uur. Na kantooruren kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Spreek duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om het probleem te bespreken.

Contact
Wilt u advies of meer informatie? Neem contact op met André Schut, via telefoonnummer (0174) – 44 60 00 of stuur een e-mail naar andre@gstvanpaassen.nl