Gst.nl

Dakwerk

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een nieuwe dakbedekking? Heeft u een lekkende dakgoot of hemelwaterafvoer? Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar. GST van Paassen is gespecialiseerd in verschillende soorten dakbedekking. Wij leggen u graag alles uit over deze materialen zodat u een juiste keuze kunt maken. Hieronder vindt u een kort overzicht.

Bitumineuze dakbedekking
Bitumineuze dakbedekking is ideaal voor platte en hellende daken en wordt vaak gebruikt bij de renovatie van daken. Op deze dakbedekking geven wij u standaard 10 jaar garantie.

EPDM dakbedekking
EPDM is een duurzame en onderhoudsvriendelijke dakbedekking die geschikt is voor elk type dak. EPDM wordt vaak toegepast bij nieuwbouwprojecten. Doordat dit materiaal (rubberfolie) wortelvast is, kan het ook goed gebruikt worden als ondergrond voor groendaken.

Zinkwerk
Zinken dakbedekking is zeer geschikt voor dakkapellen, dakgoten en hemelwaterafvoer. Zink is een zeer duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat en nauwelijks onderhoud vraagt.

Dakpannen
Dakpannen worden in Nederland het meest als dakbedekking gebruikt. Ze zijn duurzaam en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, vormen en materialen.

Onderhoud en renovatie
Dakonderhoud en -renovatie is van tijd tot tijd nodig. Hiermee voorkomt u lekkages en schade en verlengt u de levensduur van de dakbedekking. GST van Paassen is gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van elk type dak. Ook zijn we u graag van dienst bij het controleren en reinigen van uw dakgoot. Een dakgoot kan na verloop van tijd flink vervuild raken, bijvoorbeeld door bladval in de herfst. Door de dakgoten regelmatig te laten controleren, voorkomt u verstoppingen en lekkages.

Contact
Wilt u advies of meer informatie? Neem contact op met André Schut, via telefoonnummer (0174) – 44 60 00 of stuur een e-mail naar andre@gstvanpaassen.nl.