GST, Elektrotechniek en Verwarming voor de zakelijke markt
hier  bv.
oproep plaatsen !
klik hier voor particulieren   vacatures & stages
het bedrijf
 - geschiedenis
 - vacatures en stages

nieuws

tuinbouw

utiliteitsbouw

projecten

links

contact

site map
Vacatures en stageplaatsen

Zowel voor vast personeel als stagiaires geldt dat service verlenen hoog in ons vaandel staat. Onze klanten verdienen het!

Voor al onze functies geldt dat GST een passend en concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden biedt.  Op dit moment heeft GST de volgende vacatures:Techniek is een vak; je moet het in je vingers hebben. Klanten van GST rekenen op jouw vakmanschap ! GST heeft dan ook de beste mensen nodig. Vakmensen die plezierig in de omgang zijn, zowel met klanten als collega's.

servicemonteurs

Je bent in grote mate zelfstandig voor het oplossen van storingen  en verrichten van reparaties. Specialistisch onderhoud aan apparatuur en het opstellen van een onderhoudsrapportage behoren tot de werkzaamheden.

De service monteur vertegenwoordigd GST en is zich bewust van deze rol ! Als jij dit aankunt, neem dan contact met ons op.Zowel voor projecten in Nederland als in het buitenland hebben onze teams versterking nodig. Wij zoeken flexibele:

hulpmonteurs

Wil je een uitdaging voor de toekomst, kom dan ons team versterken. Heb je ervaring in de elektrotechniek of verwarming en ben je bereid om scholing te volgen neem dan contact met ons op.Er is een toenemende vraag naar technische installaties. De afdeling woningbouw heeft plaats voor een:

allround huisverwarmingsmonteur

Wij vragen ruime en relevante praktijkervaring, zelfstandige en leidinggevende capaciteiten. Als je kunt werken in een gemotiveerd team neem dan contact met ons op.


Bij GST werken vakmensen ! Stuk voor stuk zijn ze specialist, bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechniek, koeltechniek, verlichting, beveiliging, calculatie of in het aansturen van teams.

de vlag gaat uit voor een nieuwe medewerker
de vlag gaat uit voor een nieuwe medewerkerStage lopen bij GST
Als stagiaire leg je bij GST een uitstekende basis. Je krijgt een plaats in een van onze teams en onder begeleiding van een ervaren collega leer je de kneepjes van het vak. Dat kan ook op een project in het buitenland ! Na afloop van je stage periode kijk je gegarandeerd terug op een leuke tijd. Als je een stage bij GST leuk, uitdagend en leerzaam lijkt, neem dan contact met ons op.Als je denkt ons team te kunnen versterken, stuur dan een open sollicitatiebrief naar GST, tav. dhr. J. van Geest.