GST, Elektrotechniek en Verwarming voor de zakelijke markt
 in de tropische kas
klik hier voor particulieren  
stuur een e-mail naar GST bv. naar de site map naar de homepage van GST b.v.
projecten
het bedrijf

nieuws

tuinbouw

utiliteitsbouw

projecten

links

contact

site map
"Bouwen doe je samen"

Projecten? GST levert projectleiders en -medewerkers die, gemotiveerd en  binnen de vooraf vastgestelde randvoorwaarden, het afgesproken resultaat neerzetten. Wij vinden het een uitdaging om in technische omgevingen met u  samen te werken. Het succes van onze projecten wordt aantoonbaar beinvloed door de sfeer binnen ons bedrijf.

Wij weten als geen ander wat koelen is. In de tuinbouw lopen wij voorop en dat blijft zo. Zo hebben wij een eigen ontwerp voor een warmtepomp, deze wordt door ons voortdurend verder ontwikkeld en aangepast. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.Cameratoezichtsysteem
Bij de uitbreiding van Rainbow Growers Group heeft GST het ontwerp voor de CCTV installatie gemaakt en gerealiseerd. Met 'slimme' tv-camera's wordt bv. de toegang tot de hal bewaakt.

komplete CCTV bij de Rainbow Growers Group
Rainbow Grouwers Group in de Lier


In de regio, maar ook daarbuiten!
Kennis van de regio is belangrijk. Van oudsher treft u GST aan in het Westland. Wij van GST zijn hier opgegroeid en kennen hier de business.

Maar GST heeft haar vleugels uitgeslagen. In Engeland bouwde de Royal Horticulture Society in Wisley deze botanische tuin. GST heeft hier de complete verwarmings- en elektrotechnische installaties en klimaat beheersingssystemen  voor haar rekening genomen. Ook de verlichting en belichting en het sanitair is van ons ontwerp en is door onze teams  gerealiseerd. Een turn key project dat samen met de kassenbouwer succesvol is uitgevoerd.

Royal Horticulture Society in Wisley (Groot Britannie)
Royal Horticulture Society in Wisley (Groot Britannie)

Samen met de klant heeft GST de functionele vraag gespecificeerd en zijn oplossingen aangedragen. Zo heeft de tropische kas een speciale bevochtigings installatie gekregen en wordt water met Ultra Vilolet ontsmet.

Ultra Violet waterontsmetting
UV waterontsmetterWij willen u hier een indruk geven van projecten die GST onlangs heeft afgerond. Mocht u na aanleiding hiervan vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Closed Circuit TeleVision (kortweg CCTV) is onmisbaar geworden. Heldere observatie en nauwkeurige bewaking zijn essentieel als u uw bedrijf in het oog wilt houden.

cameratoezichtsystemen
GST installeert de complete lijn


De kas van de Royal Horticulture Society in Wisley is een ontwerp van Smiemans Projecten. In deze kas worden in verschillende klimaten allerlei planten getoond aan het publiek. GST heeft het installatiewerk, in de kas maar ook in de bijbehorende kantoren en laboratoria, uitgevoerd vanaf de engineering.

kasverwarming
kasverwarmingluchtbevochtiging
luchtbevochtiging